Vastauksia yleisiin kauneuskysymyksiin

0 Comments

Ihmisillä on monia kysymyksiä kauneudesta ja siihen liittyvistä ongelmista. Tässä on muutamia erittäin yleisiä kysymyksiä, joita tulee jatkuvasti esille.

Kuinka pääset eroon silmäpusseista?

Silmien yli oleva iho voi olla kasvojen ohuin ja sisältää myös paljon verisuonia. Nesteen kerääntyminen tämän herkän ihon alle voi aiheuttaa tummia silmänalusia ja turvotusta – varsinkin kun emme ole nukkuneet!

Se on vintage-temppu, mutta kurkun viipaleet tai jäähdytetyt kamomillateepussit väsyneiden silmien päälle voivat rauhoitella ja vapauttaa nesteitä.

Levitä sitten silmänympärysvoidetta ja hiero sitä kevyesti silmänympärysiholle edistääksesi verenkiertoa ja poistaaksesi turvotusta.

Turvonneet silmät voivat olla merkki kuivumisesta tai liiallisesta suolan nauttimisesta Rakennekynnet, jotka molemmat aiheuttavat nesteen kertymistä. Joten juo tarpeeksi ja vaihda suolaisiin välipaloihin, joissa on vähän suolaa. Tämä estää ongelmia.

Voitko tehdä huulet täyteläisemmät?

Täydellisiä huulia pidetään kauniina – aina. Ei siis ole yllättävää, että trendi kohti täyteläisempiä huulia on saamassa vauhtia. Se ei ole niin helppoa, koska huulesi muuttuvat ajan myötä. Ikääntyessään ne luonnollisesti ohenevat, kun taas kollageenin ja hyaluronihapon tuotanto hidastuu. Suosittelemme, että et saa kokeilla erilaisia ​​Internetissä kiertäviä tee-se-itse-ratkaisuja cayennepippurin tai vesipullon väärinkäytöstä. On varmasti muutamia asioita, joita voit tehdä saadaksesi huulesi täyteläisempiä:

Proteiinia ja C-vitamiinia sisältävä ruokavalio tukee kollageenin tuotantoa ja auttaa suojaamaan ihon luonnollista rakennetta ja hidasta ohenemista. Joten syö paljon tummia lehtivihanneksia ja korkealaatuisia proteiinilähteitä, kuten linssejä ja kalaa.

Huulet näyttävät täyteläisiltä kuorittuna ja kostutettuna. Varmista siis aina, että sinulla on hyviä kosmeettisia huultenhoitotuotteita ja juo paljon.

Miten puhdistat meikkisiveltimet?

Pidä meikkisiveltimesi jatkuvasti erittäin puhtaina on helppo tapa vähentää bakteereja ja ehkäistä hilseilyä ja ihottumaa herkälle tai akneen taipuvaiselle iholle. Puhdista siveltimet ja harjat shampoolla kerran tai useamman kerran viikossa.

Varo vahingoittamasta siveltimen tai harjan liimaa. Pidä sitä alhaalla, kostuta hanan alla olevat harjakset lämmitetyllä vedellä ja hiero varovasti pari tippaa vauvashampoota tai hajutonta saippuaa päästäksesi eroon meikistä ja liasta.

Huuhtele huolellisesti ja laita kirkkaalle pyyhkeelle kuivumaan.

Kuinka päästä eroon sisään kasvaneista näppylistä?

On niin houkuttelevaa puristaa, pistää, raapia tai nipistää sisäänkasvanutta näppyä – mutta vastusta pakottamista! Muussa tapauksessa infektio ja tulehdus viedään vain syvemmälle huokosiin, mikä lisää merkittävästi arpeutumisen todennäköisyyttä. Ihon alle kasvaneet pinttyneet näppylät vaativat kärsivällisyyttä ja hillintää.

Puhdista kasvosi hellävaraisella puhdistusaineella kahdesti päivässä. Ennen kuin teet tämän, liota ongelma-aluetta jonkin aikaa kuuman, kostean musliiniliinan alla.

Taputtele iho kuivaksi puhdistuksen jälkeen ja levitä ohut kerros antifouling-seerumia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.